Službena Škoda niške opštine "gost" na svadbi u Beogradu, nadležni se nevešto pravdaju

Službeni automobil niške opštine Medijana se našao na fotografijama sa jedne svadbe održane u Beogradu, a od nadležnih stižu različita objašnjenja kako se ovo dogodilo.
Službena Škoda niške opštine "gost" na svadbi u Beogradu, nadležni se nevešto pravdaju
Foto: Pixabay (ilustracija)
U subotu, 29. maja, Škoda Superb niške Opštine Medijana uslikana je na parkingu restorana Topčiderac kada su stizali i pozirali fotoreporterima svatovi reprezentativca Aleksandra Mitrovića, pišu Južne vesti.
 
U Opštini su rekli da među poznatim zvanicama nije bio niko od zaposlenih, već se službeni automobil tu našao slučajno – predsednik Opštine Nebojša Kocić tvrdio je da su svratili da pitaju za pravac, a većnik Aleksandar Đorđević da su svratili na piće, iako je restoran tada bio zatvoren za sve osim za svatove.
 
Novinari Južnih vesti su od Opštine, odakle je stiglo objašnjenje da je član Veća opštine Medijana Aleksandar Đorđević u Beogradu bio da bi razgledao kontejnere i da niko nije išao na venčanje, tražili putne naloge za taj mesec, kako bi videli pređenu kilometražu.
 
Nakon dva različita objašnjenja iz niške opštine Medijana kako se službeni automobil našao na neslužbenom događaju u Beogradu pa na stranicama estradnih časopisa, sa putnim nalozima koje su dostavili Južnim vestima stiglo je i treće objašnjenje - službenu Škodu koristio je član Veća Aleksandar Đorđević koji je u Beograd išao na sastanak u Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu.
 
U Ministarstvu kažu da nije i negiraju da se bilo ko od njihovih zaposlenih te subote sastao sa Đorđevićem.
 
Umesto putnih naloga, Južnim vestima su dostavljeni nalozi za službeno putovanje – dokument iz kojeg se, kažu, ne može videti sve, ali može kuda su se službenici Medijane uputili i zašto.
 
Piše da je putni nalog izdat dan ranije, članu Veća Aleksandru Đorđeviću, a da je destinacija bilo Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.
 
Iz Ministarstva na pitanja Južnih vesti odgovaraju da se tog dana niko od njihovih predstavnika nije sastao sa predstavnicima centralne niške opštine.
 
"Obaveštavamo Vas da ne raspolažemo informacijama da su predstavnici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave imali sastanke sa predstavnicima opštine Medijana iz Niša dana koji pominjete u dopisu", navode u Ministarstvu i dodaju da se sastanci sa predstavnicima opština i gradova održavaju četvrtkom.
 
Međutim, kako pišu Južne vesti, prema dokumentaciji iz Opštine, Đorđević je ponovo putovao do Ministarstva, ali opet ne u četvrtak, već u ponedeljak, 21. juna.
 
Sam Đorđević, koji je ranije izjavio kako je putovao po čitavom Beogradu ne bi li video kako su postavljeni podzemni kontejneri, sada nije želeo da preko telefona komentariše da li je uopšte išao u Ministarstvo.
 
Tražio je da ga novinari intervjuišu u opštini, pa kada su zvali da zakažu sastanak prestao da se javlja i odgovara na poruke.
  • Mile rent-a mozak

    17.07.2021 09:08
    Vidite da je dobro što je država uzela aerodrom u Nišu, mogao je i čarter letom na piće u Topčiderac.
  • White

    17.07.2021 08:57
    Pitali tetki za lek...
  • Sveštenik

    17.07.2021 03:10
    Pravoslavni
    Zašto samo Niš?
    Pogledajte oko sebe

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija