VIDEO: Srušio se još jedan deo zgrade na Vračaru

Još jedan deo zgrade u Vidovdanskoj ulici na Vračaru srušio se danas.
Ovu informaciju potvrdila je stanarka pomenute zgrade.
 
U petak se zbog gradilišta koje se nalazi pored pomenutog objekta, urušio deo ove zgrade, a stanari su privremeno smešteni u hotel.
 
U urušavanju nije bilo povređenih.
 
Kako je rečeno iz Građevinske inspekcije, "najverovatnije" je stabilnost te zgrade bila ugrožena zidanjem objekta pored nje.
 
 
Objekat koji je pored te zgrade ima građevinsku dozvolu za prijavu radova, navela je inspekcija.
 
  • Vlada

    20.07.2021 19:04
    Bilo je takvih slučajeva u NS. Investitor potkopavanjem temelja naruši statiku susednog objekta, i to najčešće kuća. Vlasnik to ne može popraviti pa naposletku proda kuću investitoru koji potom tu napravi novu zgradu.
  • Abcde

    20.07.2021 18:24
    Fffff
    Nesreće razne se dešavaju, to vam je život, smenjuju se dobre stvari i nesrećne. Ali bitno je u primitivno zatucanog mozga odmah da krivi sve redom... Alo ljudi, ljudi umiru, ima zemljotresa, ima udesa, bolesti, nije sve namerno neko nešto izazvao nego splet raznih okolnosti. Sramota je da krivite, a nemate blage veze sa životom. Za početak lekcija, šta je po vama život i ko je kriv ga vaš život, vi ili svi ostali... Ajmo sada idemooo malo prst na glavicu
  • Noce 1955

    20.07.2021 18:23
    Sve će to narod opet glasati

    "Najveći neprijatelj slobode nije car, ni robovlasnik, ni gonič robova."
    "Najveći neprijatelj slobode je srećan rob."

    -Jack London

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.