Skupština izabrala predsednike sudova u Srbiji

Skupština Srbije izabrala je danas predsednike sudova u više gradova u Srbiji.
Skupština izabrala predsednike sudova u Srbiji
Foto: 021.rs
Za predsednicu Osnovnog suda u Bačkoj Palanci izabrana je Jelica Vujinović, za predsednika Osnovnog suda u Ivanjici Ljubiša Tomićević, a Osnovnog suda u Petrovcu na Mlavi Stanoje Rajić.
 
Za predsednika Privrednog suda u Zrenjaninu izabran je Aleksandar Stojiljkovski, Privrednog suda u Pančevu Gordana Anić, Privredog suda u Somboru Biljana Perić i Privrednog suda u Zaječaru Dragan Jocić.
 
Za predsednicu Prekršajnog suda u Negotinu izabrana je Ana Jaćimović, a Prekršajnog suda u Subotici Tanja Vladušić Rudić.
 
Za predsednike sudova poslanici nisu izabrali četiri kandidata koje je juče osporila predsednica Odbora Skupštine Srbije za ustavna pitanja i zakonodavstvo i poslanica poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - za našu decu" Jelena Žarić Kovačević.
 
To su Zlatoje Ankić, kandidat za predsednika Osnovnog suda u Zrenjaninu, Gordana Sokić, kandidat za predsednika Osnovnog suda u Prokuplju, kao i kandidati za predsednike osnovnih sudova u Pančevu i Rumi Ljiljana Sinđić i Biljana Đuričić.
  • .

    22.07.2021 20:59
    Sve sami SNS-ovci garant

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija