Građani sprečili prinudno iseljenje porodice u Čačku

Nekoliko desetina građana danas je sprečilo izvršitelje da porodicu Zlatić prisilno isele iz kuće u čačanskom naselju Ljubić.
Građani sprečili prinudno iseljenje porodice u Čačku
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Prinudno iseljenje je odloženo, a policija je legitimisala građane, među kojima su bili aktivisti organizacije "Krov nad glavom".
 
Vesna Zlatić rekla je novinarima da je njenoj porodici kuća u kojoj žive 20 godina "oteta na osnovu zelenaškog duga", ali da je sudskim putem uspela da povrati polovinu kuće.
 
"Uprkos tome, jedan zelenaš iz Ivanjice pokušava pomoću čačanskog izvršitelja da nas iseli iz jedinog doma. Sve ovo se dešava iako sam ja nedvosmisleno upisana u katastru kao vlasnica polovine kuće, i to dan pre suđenja na kome treba da dokažem svoje pravo", rekla je Zlatić.
 
Vesna Zlatić u porodičnoj kući živi sa suprugom koji je u penziji i sinom od 33 godine.
 
Rekla je da su izvršitelji već dvaput da ih "izbace", a prethodni put krajem prošle godine, "ali sam imala koronu pa su odustali".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.