Građani devet zemalja mogu od sada u Srbiju sa potvrdom o vakcinaciji

Građani devet zemalja moći će da ulaze u Srbiju od 24. jula u ponoć na osnovu potvrda o potpunoj vakcinaciji koje izdaju njihove države, saopštila je Vlada Srbije.
Građani devet zemalja mogu od sada u Srbiju sa potvrdom o vakcinaciji
Foto: Pixabay
To su građani Gruzije, Monaka, Kipra, Libana, Moldavije, San Marina, Tunisa, Hrvatske i Slovačke.
 
Oni će moći da sa tom potvrdom ulaze u Srbiju nakon što je danas Vlada usvojila Zaključak o davanju saglasnosti za priznavanje potvrde o potpunoj vakcinaciji protiv kovida-19 i potvrde o preležanoj bolesti, na osnovu reciprociteta.
 
Za 16 zemalja doneta je odluka da od subote u ponoć mogu da ulaze u Srbiju sa potvrdama o preležanom kovidu-19, ne starijim od šest meseci i ne mlađim od 14 dana.
 
Ta odluka odnosi se na građane Luksemburga, Andore, Španije, Austrije, Bugarske, Grčke, San Marina, Slovenije, Tunisa, Turske, Hrvatske, Rumunije, Nemačke, SAD, Švajcarske i Danske.
  • Novosađanka

    24.07.2021 08:20
    Ta nemojte kasti
    @Laloš
    Isto se pitam, pun ih je centar. Ko neće da vidi, taj i ne vidi.
  • Laloš

    23.07.2021 22:05
    Ne vidim Indiju na spisku a grad pun Indijaca. Juče sam ispred Miletića video grupu od dvadesetak Covid "turista" kako slikaju centar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.