Krivična prijava protiv Šapića zbog pretnje "Iščupaću ti srce golim rukama"

Koautori emisije "Dobar, loš, zao" Marko Vidojković i Nenad Kulačin su podneli krivičnu prijavu za ugrožavanje sigurnosti protiv potpredsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Šapića.
Kako prenosi Nova.rs, gostujući na televiziji Pink 7. jula Šapić je javno pretio: "On me zove u emisiju i ja mu kažem, ja bih ti srce iščupao kada bih te sreo".
 
Dodaje se da je ponovio pretnje: "Pa ne srce, sve bih vam iščupao na licu mesta, uz sve konsekvence koje to može da nosi" i "Neću da sedim, neću da sedim... Pa iščupaću ti srce golim rukama" i na pitanje voditeljke šta bi se desilo da sretne "te neke ljude" na ulici, Šapić je odgovorio: "Pa bilo bi to što sam rekao".
 
Vidojković je rekao da je počelo tako što ga je zvao da drugi put gostuje u emisiji "Dobar, loš, zao", na šta je on "pobesneo", jer mu nisu prijale kolumne o njemu.
 
"Osećam se ugroženim jer je rekao da bi mi iščupao srce ako bih mu nešto rekao na ulici", kazao je Kulačin.
 
On je dodao i da Šapićeva pretnja nije obična, jer je "on na korak da postane čovek broj dva u ovoj zemlji". 
  • Vidi

    29.07.2021 16:13
    se
    Vidi se da je bio dobar vaterpolista, ali mi nešto u govoru njegovog lica kaže da nije baš...........da ne bi bio uvredljiv.
  • Jovanka

    29.07.2021 12:54
    @Ptić Rugalac
    Ptiče, ne širi dezinformacije. Nije u Malmeu zabranjena Švedska zastava, ali oni više vole da ističu svoju regionalnu zastavu, umesto državne.
    Jedina "zabrana" švedske zastave u Malmeu, je ona koju je zatražio jedan od tamošnjih imama (Basem Mahmoud), koji je, inače, pod policijskom istragom, što će reći da nije baš zaposlen u pravosuđu.
    Prosto ne mogu da verujem da su ljudi u stanju da progutaju takve priče (država zabranjuje isticanje sopstvene zastave), u današnje vreme, kada je sve moguće proveriti u nekoliko klikova.
  • Sany

    28.07.2021 22:26
    Staaa?
    Gangula tako da kaze, svaaastaaa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.