Tomislav Momirović hitno operisan nakon što mu je pozlilo na gradilištu

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović podvrgnut je danas hitnoj operaciji slepog creva u užičkoj bolnici.
Njemu je danas pozlilo tokom posete gradilištu na trasi budućeg auto-puta Preljina-Požega, potvrđeno je u kabinetu ministra.
 
Momirović je svestan, dobro se oseća i do otpusta će ostati u užičkoj bolnici, potvrđeno je medijima u njegovom kabinetu.
 
On je bio na gradilištu tunela Laz na trasi budućeg auto-puta od Preljine do Požege, a potom se sastao sa predsednikom opštine Požega Đorđem Nikitovićem.
  • Gordana

    29.07.2021 19:16
    Dom starih kragujevac
    U Kragujevcu je stala realizacija Doma starih. Nedostaje potpis Ministra. Želimo mu brz oporavak i da zategne malo ministartvo i ljude koji mu ne donose papire na potpis !
  • Struka

    28.07.2021 11:01
    Tomislaveee
    Nije navikao da bude na suncu duže od 10 min,zamislite da je radio 8 sati kao ovi vredni ljudi!!!
  • Msp

    27.07.2021 21:24
    ??????
    Operisao hitno slepo crevo nadam se uspešno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.