"Nebojša Stefanović već odlučio da posle ministrovanja bude ambasador"

Ministar odbrane Nebojša Stefanović i sam je priznao da mu je sve neprijatnije i teže da obavlja funkciju ministra odbrane, ali se trudi da se u njegovim javnim nastupima to ne primeti, piše Danas.
"Nebojša Stefanović već odlučio da posle ministrovanja bude ambasador"
Foto: 021.rs
To za beogradski list nezvanično kaže izvor blizak SNS, komentarišući najnovije aktivnosti i izjave ministra odbrane, čije ime se pominje u kontekstu "krupnih" skandala, uključujući navodne veze sa kriminalnim klanom Belivuk-Miljković.
 
To Stefanović poriče i najavljuje da će tužiti "sve medije koji ga bez ikakvih argumenata predstavljaju kao kriminalca".
 
Sagovornik Danasa tvrdi da je "sigurno da on uskoro neće biti ministar".
 
Kako se saznaje, "samo je pitanje da li će Stefanović sam podneti ostavku, ili će to biti učinjeno posle izbora, na proleće sledeće godine".
 
Prema tvrdnjama izvora Danasa, Stefanović je "već odlučio da posle ministrovanja bude ambasador, ali u kojoj državi, to će biti jasno posle njegovog razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem na takvu temu".
 
"To će pre biti neka zapadna država, zbog njegovih dobrih veza sa američkim i zapadnim bezbednosnim strukturama", predviđa sagovornik Danasa.
  • realno

    28.07.2021 23:07
    Taktičko povlačenje i igranje na naš zaborav. E, sad, da li ćemo zaboraviti...
  • Dete rock'n rola

    28.07.2021 14:43
    Lako je njemu da nadje posao kad je doktor.
  • Tomek,

    28.07.2021 14:38
    Fontana zelja.
    On je odlucio da bude ambasador. A jel' mogu i ja odlucim i budem nesto, ili to mogu samo sektasi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija