VIDEO Vesić ponovo viralan na TikToku: Sada odgovara na pitanja pratilaca uz "koreografiju"

Snimak zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića objavljen na TikToku, u kome u stilu korisnika te mreže odgovara na pitanja, koja mu navodno, najčeće postavljaju, postao je viralan.

U njemu Vesić, uz koreografiju odgovara "da li će nastaviti da rešava probleme u Beogradu", "da li će tableti biti samo za učenje" i "da li će dovesti Maneskin u Beograd".

Ovaj video je do sada sakupio više od 430 hiljada pregleda, i najgledaniji je na Vesićevom profilu.

Inače, Vesić, na svom profilu @sicve011, ima oko 10 hiljada pratilaca.

@sicve011

##beograd ##gradbeograd ##belgrade ##fyp ##themagicbomb ##challenge ##trend ##srbija ##srbijatiktok ##trendiing ##balkantiktok ##balkan ##serbia ##foryou

♬ The Magic Bomb (Extended Mix) - Hoàng Read

  • Joja

    30.07.2021 14:52
    To kad se jednom dohvati politike i fotelje nema vise nazad. Isti nece prezati niodcega da istu zadrzi. U slucaju gubitka, posledice su teska apstinencijalna kriza koja u kratkom vremenskom periodu pocinje da izaziva trajne fizicke posledice. Nesto kao heroin ali puta 1000.
  • DonJuan

    30.07.2021 12:53
    Trpi srbendo preglupi, to je tvoja slika i prilika, Vesic i Gangula, a ne Nikola Tesla ko sto tako preglup mislis...
  • Banderaš

    30.07.2021 12:42
    Ološ
    Pukao je.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija