AMSS: Očekuje se jači saobraćaj tokom dana

Saobraćaj se na većini puteva u Srbiji odvija redovno, kolovozi su suvi, vidljivost je dobra, ali Auto-moto savez Srbije upozorava vozače na oprez zbog visokih temperatura.
AMSS: Očekuje se jači saobraćaj tokom dana
Foto: 021.rs
Zbog kraja radne nedelje i špica turističke sezone, tokom dana očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na svim važnijim putnim pravcima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
 
Jači saobraćaj očekuje se posebno na koridoru 10, autoputu Miloš Veliki kao i na putevima prvog reda koji vode ka Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, dodaje se u saopštenju.
 
Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama.
 
Prema informacijama Uprave granične Policije, na prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje, putnička vozila čekaju oko 120 minuta, a na ulazu oko 60 minuta, dok se na Batrovcima, na ulazu, čeka oko 60 minuta.
 
Na graničnom prelazu Gradina, na izlazu se čeka oko 80 minuta, a na na ulazu oko 30 minuta. Na prelazu Preševo, na izlazu, putnička vozila čekaju oko 30 minuta, koliko i na ulazu u zemljum dok ma ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Teme

amss
  • Daviša PIkavac

    30.07.2021 14:03
    ...
    Svake godine tzv. Turski tok prođe kroz našu zemlju. Hiljade Turaka u luksuznim automobilima a od benefita domaćeg ugostiteljstva operu noge na benzinskoj pumpi dok im žena pravi kafu na travi. Sve što ostave je deset, dvadeset miliona evra švercovanih deviza i zlata na granici. Svake godine ista priča, protutnjaju, zaglave nam zemlju, zaglave nam granice, napune nam toalete na benzinskim pumpama i idemo ponovo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija