Majstorski shitati: Naprednjaci o Dolovac - "nije naše, našli smo"

Još jedna hronika fantastičnog sveta srpske politike.
Majstorski shitati: Naprednjaci o Dolovac - "nije naše, našli smo"
Foto: Dragan Gojić (Beta)
Ovo je mali podsetnik na to da se reči javnih ličnosti prate, a da su građani ti koji ih prosuđuju.
 
Izlistali smo nekoliko primera "shitata" (shit+citat). U komentarima nam recite koja je izjava ostavila najjači utisak na vas.
 
Zna znanje - Ljiljana Malušić
 
"Što se tiče izbora gospođe Dolovac, pa apsolutno nemam ništa protiv. Ona je bila toliko uvažena u vreme DOS-a i DS-a, toliko ste je hvalili. Evo, sada treba da izaberemo ženu, odjednom ništa ne valja. Pa, kako je to moguće? Samo zato što je Srpska napredna stranka ponovo bira. A, mi je ne biramo, ljudi. Mi nemamo veze. Ovo su predlozi Visokog saveta sudstva, konkretno za nju republički javni tužioci. Znači, nema veze."
 
Đuka da vam kaže - Vladimir Đukanović
 
"Suštinski, kako Belivuk, tako i tajkun, imali su dilove sa određenim državnim strukturama koje su im obezbeđivale logistiku. Razlika je, opet ponavljam, u metodu ubijanja. Otuda su u mojim očima takvi izjednačeni, a gori od njih su zlikovci u vlasti koji su im davali logistiku. Njima bih posebno sudio i ne bih žalio da se za takve vrate narodni sudovi. Takvom bih posle presude okačio tablu na kojoj bi pisalo 'izdajnik države i saradnik mafije', ošišao bih ga do glave i sa sve tablom prošetao ulicama da ga vidi narod i da ga zapamti."
 
Zlo i naopako - Nebojša Bakarec
 
"Sad vidimo informacione veze Đilasove stranke, Krika i klana Belivuk, ta tri krila mafije imaju veze prvo u ubijanju, drugo u ideologiji i treće u zagovaranju nasilja u politici, oni zagovaraju revanšizam."
 
Nije prvi april - Zagorka Dolovac
 
"Zaklinjem se svojom čašću da ću javno-tužilačku funkciju vršiti predano, savesno i nepristrasno i štititi ustavnost i zakonitost, ljudska prava i građanske slobode."
 
"Majstorski shitati" je satirična rubrika portala 021.rs u kojoj se objavljuju izjave političara i javnih ličnosti za koje se smatra da zaslužuju posebnu pažnju zbog svoje duboke inteligencije i upečatljivosti.
  • Desny

    01.08.2021 20:57
    Zaklinjem se svojom čašću
    Od Đuke i Bakareca drugo se nije moglo ni očekivati. Velemajstori. O ženi koje nema ne bih trošio reči. Ovoga puta Bakarec je nedostižan. Blesimetar je pukao.
  • Plebs

    01.08.2021 16:47
    ............
    Došla je tiho i ušla u legendu.
  • Mr.M

    01.08.2021 15:15
    Zagorka je najjaca ..
    Slicno kao sin ekonoma u FK C.Zvezdi koji se svake godine pojavi na prozivci igraca,zaduzi opremu i nestane(platu redovno dobija)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija