Porodica zaboravila ćerku na pumpi kod Niša, pronašla je policija

Policija je zbrinula devojčicu iz Turske koju su roditelji zaboravili na benzinskoj pumpi u blizini Niša, na deonici autoputa Niš-Beograd, potvrdili su agenciji Beta u Policijskoj upravi u Nišu.
Porodica zaboravila ćerku na pumpi kod Niša, pronašla je policija
Foto: 021.rs
Devojčica (14) je ostala sama na pumpi nakon što su njeni roditelji napravili pauzu, na povratku iz domovine u zapadnu Evropu.
 
"Roditelji su na pumpi napravili pauzu, a devojčica i dečak su spavali na zadnjem sedištu. Tokom njihovog odsustva devojčica se probudila i izašla iz vozila, krenula je da potraži roditelje, ali su se mimoišli", saznaje agencija Beta iz nezvaničnih izvora.
 
Prema rečima sagovornika Bete, roditelji su nastavili put, ne primetivši da njihova kćerka nije u kolima. Otkrili su da devojčica nije sa njima tek oko Lapova kada se dečak probudio i rekao da je nestala.
 
"Uplašeni roditelji otišli su do Policijske stanice u Lapovu, a policajci otuda su alarmirali nišku policiju. Devojčica je pronađena kako sedi na klupi na benzinskoj stanici. Kod sebe je imala pasoš tako da nije bilo sumnje da se radi o detetu za kojim je porodica tragala", kazao je sagovornik.
 
Nesvakidašnji događaj odigrao se 7. avgusta nešto pre osam ujutru.

Teme

DETE
  • Žana

    10.08.2021 07:35
    @skeptik
    Skeptik
    09.08.2021 • 21:25
    Wrong hole
    @MilaNs
    Najviše se u ovom slučaju pogubio moderator
  • Skeptik

    09.08.2021 21:25
    Wrong hole
    @MilaNs

    ...pa kako je mts mogao da pomogne turskoj devojčici bolje od sbb-a?
  • Vera

    09.08.2021 15:05
    deca
    Jadna deca! Šta reći o roditeljima koji ubiju dete ostavivši ga satima u usijanom automobilu, onima kojima se dete utopi gotovo na očigled i ovima koji su zaboravili dete! Sitna i beznačajna stvar, pa je zaboravi čovek usput!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija