Mladić koji se umalo udavio na bazenu u Nišu i dalje je na respiratoru

Nišlija M.M. (29), koga su spasioci izvukli sa dna bazena "Čair", i dalje je na respiratoru, ali je njegovo stanje stabilno, kažu u niškom Univerzitetskom kliničkom centru.
Mladić koji se umalo udavio na bazenu u Nišu i dalje je na respiratoru
Foto: 021.rs (arhiva)
"Pacijent je po svim parametrima stabilno, ali su mu pluća oštećena velikom količinom vode tako da mu je potrebna pomoć respiratora da bi disao. Biće priključen na respirator sigurno do sutra", kazali su u toj zdravstvenoj ustanovi.
 
Po rečima lekara, članovi porodice koji su juče došli u Klinički centar da se interesuju za stanje mladića rekli su da je kao dečak imao epilepsiju, tako da postoji mogućnost da je doživeo napad kada je ušao u vodu i da je zbog toga potonuo.
 
Mladić je juče nešto posle 13 časova vozilom Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar nakon što su ga spasioci izvukli sa dna bazena "Čair".
 
Još nije utvrđeno kako se našao na dnu bazena u vreme kada je tu veliki broj spasilaca i kupača.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija