Siniša Kovačević: Lično sam video Veljka Belivuka u Predsedništvu; Vučić: To je sigurno vic

Dramski pisac i potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević rekao je da je jednom prilikom lično video Veljka Belivuka na terasi Predsedništva Srbije.
Kovačević je u emisiji "Bez ustručavanja" izjavio da je lično video kako Veljko Belivuk sedi na terasi Predsedništva Srbije, prenosi nova.rs.
 
"Niko ne pita predsednika Srbije kako je moguće da je toliko kivan na Belivuka, a da je do juče rasturao demonstracije. Šta se to dogodilo preko noći. Ja sam lično prošao pored Velje Belivuka i video ga kako sedi na terasi Predsedništva. Ja, lično", rekao je Kovačević.
 
On je dodao da je spreman da ide na poligraf ukoliko treba, ali da je ta mašina prilično izbrukana.
 
"Da ga nisu toliko izdevalvirali i toliko izbrukali, tu mašinu koja služi samo kao ispomoć u istrazi, nikako kao sudski relevantno sredstvo, naravno da bih otišao", naveo je potpredsednik Narodne stranke.
 
Vučić: To je sigurno vic
 
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da u Predsedništvo Srbije niko ne može da uđe a da se to ne zabeleži i da zato smatra da je u pitanju šala i vic tvrdnja da je on viđen sa Veljkom Belivukom na terasi te zgrade.
 
"Ne mislim ozbiljno da odgovaram, ali svakog ko uđe u Predsedništvo zabeleže kamere i upisan je. Svaka osoba i kad je ušla i kad je izašla. Zato znam i kada su predsednici dolazili na posao", rekao je Vučić.
 
Dodao je da je suština vica u tome da "oni ne mogu na poligraf".
 
"Niko od njih ne može ni na tu izanđalu mašinu, jer su svi lažovi", rekao je Vučić i dodao da laž stiže laž.
  • Boban

    16.08.2021 09:43
    @Marko
    "Kod Siniše je svašta moguće, kao u njegovim delima." Ahahahahahahahahaha, pa Marko kao da ti znaš šta piše u njegovim delima. Tvoj najveći uspeh je bio da pročitaš 2 stripa "Alan Forda", pa pošto nisi mogao da ukapiraš fazone, prestao si da čitaš. Ahahahahahahahahahahahahaha!!!
  • Marko

    15.08.2021 10:00
    Da nije Siniša možda zaboravio naočare, pa mu se tad prividelo ono što bi voleo da vidi? Da nije možda video svog šefa stranke sa Belivukom pa ga pomešao sa Vučićem? Kod Siniše je svašta moguće, kao u njegovim delima.
  • машан

    15.08.2021 08:48
    Ђе пише?
    Па ниђе Ковачевић и није рекао да је видио Вучића и Беливука заједно. Зашто се овај толико брани? Рекао је да га је видио на тераси председништва. Шта си се успаничио предсједниче? Нико не оптужује тебе. Можда га је Неша уводио унутра. Ниси помислио о томе? Јасно је свима да су Вељи многа врата (која нама смртницима нису) била отворена. Нико не каже да си их ти отворио. Али: неко јесте! Ти откриј ко је тај!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija