Lončar sutra sa direktorima bolnica, sednica Kriznog štaba od ponedeljka

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar sastaće se sutra sa direktorima zdravstvenih ustanova i kovid bolnica u Srbiji, najavilo je danas Ministarstvo.
Lončar sutra sa direktorima bolnica, sednica Kriznog štaba od ponedeljka
Foto: 021.rs
Sastanak će biti održan u Palati Srbija.
 
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević najavila je danas da će sednica Kriznog štab za suzbijanje epidemije korona virusa biti održana sledeće sedmice.
  • Kjgx

    21.08.2021 14:31
    Vgz
    Ovi sto im se ne svidja sto se opet sve pretvara u kovid, sta bi predlozili kao resenje? Da pustimo obolele da umru kod kuce?
    Lepo su nezavisni lekari na pocetku pandemije molili da se pistuju mere da se ne preoptereti zdravstveni sistem zbog drugih obolelih, ali ovde ljudi vole da zive i da se ponasaju kao da ne postoji korona i niko drugi sem njih.
  • pajo patak

    21.08.2021 14:18
    pošto je sednica kriznog štaba
    od ponedeljka, pa možda do petka, sastanak će možda biti malo prekosutra.
  • ??????

    21.08.2021 13:14
    SMEŠNO
    Samo polako. Nemojte zuriti, ako Boga znate!!! Imamo vremena!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija