Vučić: Zdravlje najvažnije, ali mora da se radi

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom eventualnog uvođenja novih mera, da će epidemiologe zamoliti da, kakve god mere donose, one budu blaže.
On je još jednom pozvao sve da se vakcinišu, jer su vakcine obebeđene.
 
"Ne mogu da uzimam posao epidemiolozima i stručnjacima, ali ja ću da ih molim da kakve god odluke donose, da one budu blaže, jer moramo da naučimo da živitmo sa tim", naveo je Vučić na pitanje hoće li biti novih mera, s ozbirom na rast broja novoobolelih.
 
Kako je rekao, prvo nismo znali šta je korona, u martu prošle godine, dok danas imamo efikasan lek, vakcinu, koju, nažalost, realno oko 43-44 odsto ljudi ne želi da primi.
 
Bez želje da se, kaže, dodvorava bilo kome, ističe da su to neodgovorni ljudi, prema sebi, svojim roditeljima i bližnjima.
 
"Naše je da ih molimo da se vakcinišu, vakcine smo obezbedili. Ne znam šta više da uradimo", rekao je Vučić.
 
Dodao je da zdravlje jeste najvažnije, ali da ekonomija mora da radi, da bi zemlja napredovala, da bi mogle da se isplate plate.
  • Soping u Milanu

    23.08.2021 10:13
    @V
    Sprecila sa dozvoljenim izborima u vreme kovida, utakmicama, najsmesnijem virusu u istoriji koji postoji na FB-u?
  • V

    23.08.2021 00:17
    U pravu je, šta god insče mislili o njemu. Država je sprečila prvi talas, obezbedila vakcine na vreme. Sve dalje je lična odgovornost.
    Država neće zaustaviti sav saobraćaj da se pokoji samoubica ne bi bacio pod kola. I sa koronom se nadalje mora živeti, a država treba da preuzme brigu o drigim zanemarim globalnim rizicima kao što su zagađenje vazduha, izložbenost duvanskom dimu, siromaštvo, natalitet, potencijalna epidemija morbila itd, itd
  • Joj

    22.08.2021 15:38
    Muko
    Ala tebi nije dobro

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija