U Beogradu autobus udario devojčicu u zoni škole

Devojčica od 12 godina povređena je danas kada ju je, u zoni škole, udario autobus na raskrsnici Slanačkog puta i Višnjičkog venca u Beogradu, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.
U Beogradu autobus udario devojčicu u zoni škole
Foto: 021.rs
Kako navode, povređena devojčica je prevezena na Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta "Dr Vukan Čupić".
 
Auto-moto savez Srbije (AMSS) danas je, zbog početka školske godine, apelovao na vozače da se strogo pridržavaju propisanih brzina.
 
AMSS takođe upozorava vozače da i posebno vode računa o bezbednosti saobraćaja u zonama škola.
 
Kako se navodi u saopštenju, početak školske godine donosi pojačan intenzitet saobraćaja u gradovima što je razlog više da se opreznije vozi.

Teme

udes
  • Slobodan

    02.09.2021 18:30
    Profesionalac
    Samo vi primajte svakoga u GSP. Pola vozaca autobusa drzi mobilni u jednoj ruci i Prica na istom, dok drugom upravlja sa punim autobusom ljudi. Ako mi ne verujete, sprovedete kontrolu ( ako imate zelju ) i sami se uverite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija