Nebojša Stefanović najavio da u ponedeljak podnosi tužbu protiv Šešelja

Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović najavio je danas da će u ponedeljak podneti tužbu protiv lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.
Nebojša Stefanović najavio da u ponedeljak podnosi tužbu protiv Šešelja
Foto: 021.rs
Kako je naveo, tužbu će podneti zbog tvrdnji da on stoji iza ubistva advokata Dragoslava Ognjanovića i da je nalogodavac tog zločina.
 
"Sve što je rekao u vezi sa tim je najteža laž i ne pada mi na pamet da se bavim njenim sadržajem, a naročito ne Šešeljevim motivima da takve laži izgovara. Time će se baviti tužilaštvo i naše pravosuđe i to već od ponedeljka, kada ću podneti tužbu protiv Vojislava Šešelja zbog ovih monstruoznih optužbi u kojima nema nijedne istine", navodi se u pisanoj izjavi Stefanovića.
 
Dodao je da duboko veruje u profesionalnost našeg pravosuđa i očekuje da će postupiti brzo i efikasno, čime će pravna država staviti tačku na laži koje se šire kroz javni prostor i ugrožavaju njegovu i bezbednost njegove porodice.
 
"Da je Šešelj osoba koja se ičega stidi, rekao bih mu samo: 'Sram te bilo', ali nije tako. Jedino što je tačno u moru njegovih laži koje iznosi javno je da će neko morati u zatvor - ili on ili ja - a ja sam više nego uveren da će odgovarati onaj ko zasipa javnost lažima. Do sada, nažalost, bez posledica", konstatovao je Stefanović.
 
On je pozvao tužilaštvo da "odmah, bez odlaganja, reaguje i ispita sve Šešeljeve lažne optužbe".
  • Ozvalavljen

    04.09.2021 20:54
    Jel Vjekoslava Seseljugica stiti BIA, a Nebojsu iz Beograda DEA?
  • Mihailo

    04.09.2021 20:00
    Ej prekipelo više...
    Šešelj jeste možda budala, ali verujem mu.
    Amidža je ubijen kada je postao saradnik FBI-ja oko šverca oružja, smetalo Tati pokojnom. Preko 30 kamera na tom delu Sremske Kamenice i prilazima, znači nemoguće da se ne otkrije ko je. E pa kada te država rokne, pojede te mrak.
    Jedno su lopovluci, na njih kukakmo, i bole nas, ali ubijanje ljudi......pa ovi su i Miloševića Nadhebali...
    Alo bagro, dosta više, gde je granica!
  • pajo patak

    04.09.2021 17:51
    kako je hrabar
    Nebojša iz Beograda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.