FOTO, VIDEO: Uhapšen zbog nelegalnih lekova vrednih više od milion dinara

Beogradska policija zaplenila je veću količinu lekova, nabavne vrednosti od oko 1.200.000 dinara i uhapsila V.M. (63) zbog krijumčarenja i pranja novca.
Pretresom prostorija koje koristi osumnjičeni, na Paliluli, pronađeni su lekovi bez nalepnica Agencije za lekove i medicinska sredstva
 
Sumnja se da su ovi lekovi nabavljeni novcem koji potiče iz kriminalnih radnji.
 
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.
 
  • Slobodan

    10.11.2022 11:25
    Telefon gluvih i slepih
    @građaninx
    Misliš li da te je neko čuo? Ili pročitao ovo što si napisao? Ili, daleko bilo, pokušao nešto da učini povodom lekova koji mogu da se nabave i registruju i Srbiji?
  • gradjaninX

    07.09.2021 13:47
    Svercuje ih zato sto kod nas to kosta kolko je navedeno, a napolju kosta 200 hiljada evra. Upitno je i da li svih tih lekova ima kod nas uopste. Moj otac je za malo umro jer kod nas lek koji napolju kosta ~10 evra nije na listi lekova. Taj lek i dalje nije na listi lekova, sto znaci da ne moze legalno da udje u zemlju.
    Ajmo malo i autoimunim bolestima da pricamo i lekova za iste, kojih kod nas nema, a onih kojih ima, ti kostaju preko 30 hiljada evra za godinu dana, a napolju kostaju oko 5 hiljada.
    No, nema veze sto neko pokusava da zaradi i prosvercuje nesto sto ljudima ocigledno treba, bitno je da se taj neko uhapsi i osudi i da se nista ne promeni da se potrebe gradjana prebace iz ilegalnih u legalne tokove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.