Bjelogrlić: Branio sam svoju čast na pogrešan način

Žao mi je što sam odgovorio na jedan neprimeren način na provokacije koje su bile te večeri, a traju već godinu dana i više, izjavio je reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić,
Bjelogrlić: Branio sam svoju čast na pogrešan način
Foto: 021.rs
On je to rekao za Tanjug, komentarišući incident sa rediteljem Predragom Gagom Antonijevićem u hotelu "Ambasador" u Nišu.
 
"Kao čovek i umetnik okrenut sam vrednostima i gajim vrednosti koje preziru agresiju, i sa te strane nikako ne mogu biti ponosan na taj svoj postupak. Ja sam čovek koji drži do svoje časti i spreman sam da svoju čast i dostojanstvo uvek branim. Nažalost, te noći sam svoju čast branio na pogrešan način", istakao je on, dodavši da mu je "žao svih onih koje je taj postupak na bilo koji način povredio".
 
"Ali to je moj život, ja njega nosim i nosiću ga uvek uzdignute glave", zaključio je Bjelogrlić.
 
Podsetimo, glumac Dragan Bjelogrlić priveden je 23. avgusta pod sumnjom da je u niškom hotelu "Ambasador" s leđa napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario da više puta u glavu. Bjelogrliću je određeno zadržavanje od 48 sati, i nakon što je priznao napad pred niškim tužilaštvom, pritvor mu je ukinut.
 
U ponedeljak, 6. septembra, Antonijević je u 12 časova u pratnji advokata došao u tužilaštvo gde je skoro dva i po časa davao iskaz o okolnostima koje su prethodile pre i posle napada Bjelogrlića na njega.
 
Oko 14:30 časova Antonijević je izašao iz niške Palate pravde ali nije želeo da govori o detaljima koje je izneo zameniku OJT u Nišu.
  • lala

    09.09.2021 12:15
    bitanga
    Ne možeš braniti ono što nemaš . Bitanga bio, bitanga ostao . Ko ga ne zna skupo bi ga platio. Iza njega stoji lobi i medijska propaganda , koja pokušava da opravda ono što se opravdati nemože. Metod je - zamena teza. Očekujem da se dokaže da je Antonijević namerno glavom udario pesnicu bitange, pa tako 4 - 5 puta.
  • EvoOvako

    09.09.2021 11:04
    Ljudima
    je vec preko glave da "podobni" dobijaju sve, a da mnogi koji su su sposobniji i bolji dobijaju mrvice, jer su "nepodobni".
    Nije nacin da se bijemo po ulici i Bjela je to ukapirao, ali mu je prekipelo. I nije on jedini - Koju, takodje, "masiraju", bas kao i mnoge druge.
    Kapiram - dobio si posao (u kulturi, JKP-u itd.) na podobnost, ali nemoj se diciti time i druge sprdati, jer to nije za diku. Sramota je biti nesposoban, pa morati sve resavati na podobnost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija