Od posledica korone preminula načelnica Kancelarije Vlade Srbije za saradnju sa medijima

Vlada Republike Srbije saopštila je da je sinoć, od posledica zarazne bolesti kovid 19, preminula je načelnica Kancelarije za saradnju sa medijima Vlade Republike Srbije Olja Ćirić.
Od posledica korone preminula načelnica Kancelarije Vlade Srbije za saradnju sa medijima
Foto: 021.rs
Ćirić će ostati zapamćena kao veliki profesionalac, koja je svojim radom i zalaganjem dala izuzetan doprinos pravovremenom informisanju građana o svim aktivnostima Vlade Republike Srbije.
 
"Takođe, Olja je bila divna koleginica i neizmerno će nedostajati svim zaposlenima, kao i kolegama iz medija sa kojima je svakodnevno bila u komunikaciji", navodi se na sajtu Vlade.
 
Vlada Republike Srbije ovim putem upućuje izraze najdubljeg saučešća porodici Olje Ćirić i mislima je uz njih u ovim teškim trenucima.
  • boki2

    10.09.2021 16:18
    bila divna a i nije se vakcinisala laka joj crna zemlja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija