Pošta Srbije prestaje da obavlja usluge kablovske, korisnike preuzima Telekom

U skladu sa planovima za unapređenje kvaliteta svoje osnovne delatnosti, JP "Pošta Srbije" prestaje sa delatnošću kablovskih telekomunikacija.
Pošta Srbije prestaje da obavlja usluge kablovske, korisnike preuzima Telekom
Foto: 021.rs
U skladu sa ovom odlukom, istaknuto je u saopštenju, zaključen je ugovor kojim se svojina na elektronskoj komunikacionoj opremi preko koje funkcionišu usluge pristupa internetu i kablovskoj televiziji „Pošta neta“ prenosi na kompaniju "Telekom Srbija" a.d. Beograd.
 
To praktično znači da će ubuduće korisnicima "Pošta neta" biti omogućen pristup najsavremenijim uslugama interneta i televizije "Telekoma Srbija", o čemu će korisnici koji imaju potpisane ugovore sa "Pošta netom" biti direktno obavešteni pisanim putem.
  • Jogi Letač

    11.09.2021 12:47
    @Poštar, koliko je normalno da se poštari okolo šeću i raznose penzije nevakcinisani? Antivakseri će unazaditi ljudski rod!
  • Poštar

    10.09.2021 21:14
    Ali zato
    Zovu radnike koji su na ugovoru na određeno da ih uslovljavaju da se vakcinišu pa da im prevedu ugovor na stalni radni odnos. Ološi bedni!
  • Dragan

    10.09.2021 20:47
    Ah
    Bio tender kome će ići ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.