Stefanović: Vučić je moj prijatelj kojem dugujem mnogo

Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je da se njegov odnos prema Aleksandru Vučiću nije menjao, i da je to njegov "prijatelj, šef, predsednik ove zemlje" kojem duguje mnogo.
Stefanović kaže da Vučića nije bilo, ne bi se ni bavio politikom.
 
Stefanović je za TV Prva rekao da se bavi sadašnjim poslom jer ima poverenje Vučića, navodeći da "apsolutno veruje" u Vučićevu politiku i da se to neće promeniti.
 
"Moja politička karijera je pre svega vezana za Vučića. A SNS će biti svakako stranka u kojoj ću završiti svoju političku karijeru. Kada više ne budem deo SNS ili se ne budem više bavio politikom u SNS i kao najobičniji član, svakako neću biti deo bilo čega drugog", rekao je Stefanović.
 
On je naglasio da je "apsolutno izmišljotina" informacija nekih medija da osniva svoju stranku i da su sumnjičenja koja se mogu čuti da se bavio prisluškivanjem Vučića deo "kampanje" protiv njega, a kako je dodao, nikad nije počinio nikakvo krivično delo.
 
Stefanović je rekao da je predsednik SRS Vojislav Šešelj izneo "najgnusniju laž" kada ga je povezao sa ubistvom advokata Miše Ognjenovića, "za koju će morati da odgovara pred sudom".
 
"Već dugo postoji politička hajka od Šešelja i sličnih protiv mene. Apsolutno me ne interesuje da ulazim u njihove motive. Mene ne napadaju iz stranke, ja imam vrlo dobru saradnju sa svojim kolegama iz stranke. To što smetam pojedincima koji mogu da pripadaju SNS i ne moraju, to je njihova stvar", rekao je Stefanović.
  • prijatelji

    14.09.2021 08:37
    Kod pravog prijateljstva
    nema govora o dugovanju.
  • narod

    14.09.2021 06:59
    i treba da budeš zahvalan
    bez njega bi ostao samo Nebojša iz Beograda, ovako si ipak postao slina...
  • Ns

    13.09.2021 23:17
    Ljubav
    Mice

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija