Boško Obradović: Ko je od mene bolji kandidat za predsednika?

Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je da za taj pokret pasvini bojkot nije opcija i da se ne smeju ponoviti "nedemokratski" izbori i prepustiti "režimu još četiri godine apsolutne vlasti".
Boško Obradović: Ko je od mene bolji kandidat za predsednika?
Foto: 021.rs
"To znači da opozicija stoji pred izborom, ili da izađe na ulicu i izbori se za slobodu, pravdu i demokratiju ili da izađe na izbore bez obzira na uslove. Veće su nam šanse ako jedno ili drugo uradimo zajedno, ali su Dveri spremne da nastave i same", kazao je Obradović za list Blic.
 
Na pitanje da li sebe može da zamisli kao predsedničkog kandidata, Obradović je pitao novinara da mu navede ko je bolji kandidat od njega među liderima opozicije.
 
"Znam da je to kolegama teško da priznaju, ali Dveri su jedino novo lice na političkoj sceni, bez repova prošlosti i zaslužili smo da dobijemo podršku", rekao je on.
 
Obradović je naveo da boljih predsedničkih kandidata od njega ima među vanstranačkim ličnostima, ali da je pitanje ko od njih sme da "izađe na crtu jednom nedemokratskom i kriminalnom režimu i preuzme rizik koji opozicija nosi godinama".
 
Na pitanje šta je po njegovom mišljenju rešenje za pitanje Kosova, Obradović je odgovorio da Srbija ne treba da prizna lažnu državu i da je potrebno poštovati Ustav Srbije i rezoluciju 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.
  • Bojan

    25.09.2021 12:49
    Teatar apsurda
    Bolji je svako ko je nije u briselskom taboru, nezavistan od stranaca, za razliku od Obradovića i svih ostalih kandidata zapada koji izlaze na tender zvan "izbori"
  • mrtva trka

    19.09.2021 19:47
    Mrtva trka ko je gori od vas dvojice udbasa - tebe i cute.
  • Pavlad

    19.09.2021 13:06
    Pepa
    Pepa je bolji kandidat, da prase.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija