U ilegalnoj štampariji u Velikoj Plani falsifikovao šta je stigao - potvrde o vakcinaciji, diplome..

Smederevska policija otkrila je u okolini Velike Plane ilegalnu štampariju i uhapsila 57-godišnjeg P. S. iz tog grada zbog falsifikovanja isprava, saopštila je danas Policijska uprava Smederevo.
U ilegalnoj štampariji u Velikoj Plani falsifikovao šta je stigao - potvrde o vakcinaciji, diplome..
Foto: 021.rs
Kako se navodi u saopštenju, na osnovu saznanja da osumnjičeni izrađuje i prodaje falsifikovane potvrde o rezultatima testiranja na korona virus, inspektori su pretresom njegove kuće pronašli opremu za štampanje kojom je, kako se sumnja, izrađivao falsifikovana dokumenta visokog kvaliteta sa reljefnim žigovima i hologramima.
 
Nađeno je, osim opreme, i više blanko i popunjenih potvrda Instituta za javno zdravlje, austrijskih potvrda o vakcinaciji, diploma srednjih škola, stranih saobraćajnih dozvola, licenci za obavljanje poslova električnih instalacija i tehničara za računarske mreže, kao i sertifikata o položenom kursu nemačkog jezika.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani.
  • BoraT

    16.09.2021 14:37
    Izgleda je bilo veliko interesovanje i puno klijentele.
  • Đžon Nežbit

    16.09.2021 14:17
    John Nesbit Academy likes this.
  • Jaa

    16.09.2021 14:14
    snalazljiv

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija