FOTO: Pripadnici Levijatana urinirali u prostorijama gde se održava Prajd forum

Dva pripadnika pokreta "Levijatan" uhapšena su danas nakon što su urinirali na ulazu u prostorije "Impakt habu" u Beogradu gde se održava "Prajd forum".
To je izjavio član Organizacionog odbora Beograd prajda Marko Mihailović.
 
"'Prajd forum' u 'Impakt habu' se odvija u Makedonskoj 21, to je ista zgrada gde 'Levijatan' ima kancelarije. Mi smo to saznali nakon što smo 'bukirali' prostor i obavestili policiju", kazao je Mihailović za agenciju Beta.
 
On je naveo da je policija sve vreme prisutna, ali da su i pored toga dvojica mladića u majicama sa natpisom "Levijatan" došli, pokidali banere "Prajd foruma" i urinirali u prostorijama.
 
 
"Javili su mi iz policije da su dva lica uhapšena i da su odvedeni u policijsku stanicu", rekao je Mihailović.
 
On je dodao da prilikom incidenta niko nije povređen.
  • Gej

    20.09.2021 12:19
    Naci
    Latetni homoseksualci, ocigledno zele da im se priruze, ali je znaju kako da im privuku paznju. Nikad necu razumeti da nekome smeta tudja seksualnost, morate da ste bas nastrani da zagledate toliko u tudji zivot.
  • Stojan

    19.09.2021 20:41
    Zbunjen
    Pa ove iz Levijatana placa lik koji je gej na kvadrat (i to parama iz budzeta). Samo da se skrene paznja sa ubistava, sakacenja i sveopste kradje i unistavanja Srbije.
  • Ђорђе Ивковић

    19.09.2021 17:44
    Повратак у деведесете
    Геј је о кеј.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija