Ružić: Vakcinacija jedini spas i način da se deca zadrže u klupama

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić apelovao je danas na građane da poslušaju savete lekara koji kažu da je vakcinacija "jedini spas" i način da se deca u zadrže u školama.
 Ružić: Vakcinacija jedini spas i način da se deca zadrže u klupama
Foto: 021.rs
On je naveo i da neće dozvoliti da deca budu ugrožena, zbog čega sve više škola prelazi na onlajn nastavu, ali da se iz aktuelne situacije neće izaći "dokle god pojedini idu na veselja, skupove i nevakcinisani ignorišu sve što se priča i svesno šire zarazu".
 
"Dan nije prošao da mi u ministarstvu, sa zdravstvenom strukom ne diskutujemo šta sve možemo da učinimo da učenici budu u svojim klupama zdravi i bezbedni... Ja zdravlje i obrazovanje dece neću da žrtvujem. Mi u ministarstvu i prosvetni radnici ćemo dati maksimum da deca što duže budu u klupama sa vršnjacima i svojim nastavnicima, ali ne možemo sami to da obezbedimo. Opametimo se", poručio je Ružić.
  • Zamenik zamenika

    18.09.2021 15:32
    Ma šta mi reče
    Ispisaćemo decu iz škole a vi ministri da se upišete pa ponovo sve iz početka da učite ali onako kako treba.
  • Mr.M

    18.09.2021 15:00
    Ja sam cuo da se imunitet krda najbolje stice pevanjem i njakanjem ispod satora
  • Idi begaj

    18.09.2021 14:56
    Kome da verujem?
    Ružiću ili ovim lekarima širom sveta koji neće da se vakcinišu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.