Bojsi će dobiti ulicu u Beogradu

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da će jedna ulica u Beogradu poneti ime britanskog glumca Džona Čalisa, popularnog Bojsija iz serije "Mućke".
Kako prenosi Beoinfo, Vesić je naveo da će se to desiti za treću godišnjicu njegove smrti.
 
"To je jedini način da se odužimo čoveku koji je voleo našu zemlju i koji je voleo naš grad. To je radio apsolutno bez ikakvog interesa", rekao je Vesić.
 
Domaći mediji su pre mesec dana objavili da je Čalis podneo zahtev za dobijanje srpskog državljanstva, a Vesić je rekao da je odluka o tome trebalo da bude doneta tokom naredne nedelje.
 
"Na kraju se ispostavilo da mu je to bila poslednja želja", kazao je zamenik gradonačelnika Beograda.
 
Čalisova porodica je danas saopštila da je on umro "mirno u snu, nakon duge borbe sa kancerom", prenosi BBC.
  • Moj stav

    20.09.2021 10:52
    jedna reč FARSA
  • Zos

    20.09.2021 08:49
    A zašto?
  • Pmila ns

    19.09.2021 22:52
    Preterivanje
    U svemu volite da preterate, ovo je vec postalo bljutavo. Ko je gledao Mucke, zna ko je Bojsi al' gde je Del Boj i Rodni, tupadzija. Nema vise Grejema Nortona emisije, mozda bih saznala o cemu se ovde radi. Neko je kod nas imao Bojsija kao gosta i on je ocaran Srbijom, sto je u redu. Ulica, pa, sta je vama, zasto?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.