VIDEO: Obraćanje Vučića zbog situacije na Kosovu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti zbog današnjih dešavanja na Kosovu.
VIDEO: Obraćanje Vučića zbog situacije na Kosovu
Foto: 021.rs
Vučić je prethodno objavio da se radi o "teškoj krizi" na Kosovu i Metohiji, o čemu je razgovarao i sa predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom. 
 
Prethodno je objavljeno i da je Vučić ponudio kompromisno rešenje za situaciju na Kosovu, a u vezi sa registarskim tablicama na vozilima, ali da je albanska strana njegov predlog odbila.
 
Pratite uživo obraćanje predsednika.
 
  • Buce

    20.09.2021 22:38
    Čiji su kamioni?
    Otkud tako velik broj žutih kamiona u Mitrovici kad se tamo ništa ne gradi.
  • Kapiten Atalante

    20.09.2021 21:07
    Sporazum
    Sta nije jasno?
    Sporazum o reciprocitetu za automobilske tablice 14.09.2016. potpisan je u Briselu.
    Rok za zamenu bio je 5 godina i istekao je.

    Uz posredovanje Evropske unije, nakon jedanaestočasovnih razgovora zaključen sporazum o reciprocitetu za automobilske tablice između dve države, Kosova i Srbije. Ministarka Edita Tahiri, istovremeno i glavni pregovarač u Briselskom dijalogu, je izjavila da je ovaj sporazum uspostavio princip reciprociteta u vezi sa automobilskim tablicama između dve zemlje, što znači da će se ono što važi za automobilske tablice jedne države primenjivati i na tablicama druge države, a i ovaj sporazum privodi kraju upotrebu tablica „proba“ koje su jednostrano postavljene od strane Srbije za vozila sa kosovskom registracijom.
  • Mile rent-a mozak

    20.09.2021 20:58
    Foliram te da držim igru u svojim rukama, foliram te da znam kuda sada, foliram te da sam jak,... A ja bi malo plako, al glumim frajera. Prošlo je 12 sati!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija