UNS: Nadležni da utvrde ko stoji iza preteće poruke direktoru FoNeta

Udruženje novinara Srbije (UNS) zatražilo je danas od nadležnih da utvrde ko je na društvenoj mreži Fejsbuk uputio preteću poruku direktoru i glavnom uredniku agencije Fonet Zoranu Sekuliću.
UNS: Nadležni da utvrde ko stoji iza preteće poruke direktoru FoNeta
Foto: Pixabay
UNS je preneo da je Sekulić posle gostovanja na televiziji N1 prošlog četvrtka, dobio privatnu poruku u kojoj između ostalog, piše "da bi mu bilo dobro da začepi".
 
"Pošiljaoca poruke ne poznajem i ne znam da li se radi o osobi koja postoji ili se radi o lažnom profilu. Da je reagovao na moju objavu na Fejsbuku ne bih obraćao pažnju. Ali je poslao poruku u moj inboks. Očigledno reaguje na ono što sam pričao na televiziji", rekao je Sekulić.
 
Iz udruženja su dodali da će preko Stalne radne grupe za bezbednost i zaštitu novinara pratiti postupak u tom slučaju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija