VIDEO: Za nju Vučić kaže da je "najveći talenat politike" - procenite sami

Poslanica Srpske napredne stranke Nevena Đurić privukla je pažnju javnosti nakon nastupa u emisiji "Reč na reč" na Radio-televiziji Srbije.
Đurić je u jednom medijskom nastupu konstatovala kako je gazda javnog servisa Dragan Đilas, te da se opozicija ponaša kao "derišta" i "diletanti".
 
Način na koji je izlagala u debatnoj emisiji privukao je pažnju javnosti.
 
Na kritike Nevene Đurić odgovorila je vladajuća stranka, koja je stala u odbranu svoje koleginice. Međutim, glavnu reč imao je predsednik stranke Aleksandar Vučić, koji je rekao da je ona "najtalentovanije dete koje je video u poslednjih 15, 20 godina, ali svakako jedno od najtalentovanijih u politici". 
 
Kako je rekao za TV Kurir, ono što je Đurić pokazala na RTS-u jeste nešto zbog čega mu se "konačno vratio osmeh na lice". 
 
 
"Pokazala je takvu energiju, srčanost koja me je negde podsetila na vreme kada sam ja bio mlad, negde pre jedno 25 godina, ali ona je pametnija i bolja od mene. Video sam nešto što dugo nisam video, to ne može da se nauči napamet, moraš da živiš 24 sata i da se onako boriš, da ne daš nijedan sekund, da se tučeš za svaki sekund, a da pritom ne budeš prost, vulgaran, da pokažeš energiju. Uveren sam da će, ukoliko bude marljivo radila, biti neko veoma važan u našoj zemlji u budućnosti", poručio je Vučić.
 
 
Nevena Đurić ušla je u Skupštinu Srbije nakon izbora 2020. godine, na listi vladajuće stranke. Rođena je 1993. godine, a po zanimanju je master profesorka matematike.
 
 
U svom prvom poslaničkom mandatu postala je članica u nekoliko odbora, kao što su Odbor za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo, Odbor za zdravlje i porodicu, te Odbor za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku. Članica je Delegacije u Parlamentarnoj skupštini Crnomorske ekonomske saradnje. Takođe, spisak zemalja u čijim se grupama prijateljstva nalazi je podugačak - od Argentine, preko Zimbabvea, Norveške, Iraka, do Mađarske.
 
 
Bila je polaznica Akademije mladih lidera Srpske napredne stranke. 

Komentari 109

  • Vesna

    28.09.2021 15:59
    Djevojka i po
    Svaka čast Nevena.
    Ne obaziri se na ove zavidne ljude, koji bi svaki talenat u samom začetku pokopali. Valjda tako sami sebi izgledaju pametniji.
    Nastavi samo pravim putem i budi iskrena podrška predsedniku Aleksandru Vučiću.
    Top...

  • Kohoutek II

    27.09.2021 02:08
    SAmo jedno zapažanje
    KO može da se divi ovoj gluposti je gluplji i od nje
  • Kohoutek II

    27.09.2021 01:58
    Zbogom pameti
    Jedino što je sigurno da vam je kraj blizu i da se trudite da to ubrzate.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija