Pijan i drogiran automobilom naleteo na drugo vozilo na Zvezdari

Saobraćajna policija u Beogradu isključila je sinoć iz saobraćaja dva vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, dok je jedan od njih bio i drogiran.
Pijan i drogiran automobilom naleteo na drugo vozilo na Zvezdari
Foto: 021.rs
Oko dva časa na raskrsnici ulica Dimitrija Tucovića i Tršćanske na Zvezdari došlo je do saobraćajne nezgode. "Golfa" kojim je upravljao dvadesettrogodišnji muškarac naleteo je na automobil "fiat punto". 
 
Alkotestiranjem vozača "golfa" utvrđeno je prisustvo 1,73 promila alkohola u organizmu, dok je droga test pokazao da je pozitivan na kokain.  
 
On je doveden u policijsku stanicu nakon čega će biti sproveden kod sudije za prekršaje. Žena koja je bila za volanom "punta" je zadobila lakše povrede.
 
U Rakovici je oko 3,35 časova policija zaustavila "mercedes" kojim je upravljao tridesettrogodišnji muškarac kome je alkotestom očitano 2,63 promila alkohola u organizmu. 
 
Zadržan je u policijskoj stanici, nakon čega će biti sproveden kod sudije za prekršaje.
  • Dragan

    25.09.2021 05:55
    Naleteo
    Nije naleteo nego je devojku sa 100km/h udario pozadi, zakucao u metalnu banderu i okrenuo na krov. Pobegao pa se vratio. Samo je Bog devojku sacuvao. Svedok dogadjaja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.