Lončar: Pojavila se još dva virusa slična koroni

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da se broj zaražene dece menja iz sata u sat, da ima dosta pozitivne školske dece i da su po ovom što se sada vidi oni ozbiljni prenosioci bolest.
Lončar: Pojavila se još dva virusa slična koroni
Foto: 021.rs
"Sa druge strane pojavila su se još dva virusa koja su slična koroni, a tek očekujemo i sezonski grip", upozorio je Lončar u Nišu i dodao da će naknadno dostaviti tačan broj obolele dece.
 
Na pitanje zašto je zdravstvenim ustanovama na jugu Srbije zabranjeno da objavljuju brojeve preminulih od korone, Lončar kaže da ne zna zašto je to tako.
 
"Moguće je da je to što smo imali neslaganja, da je recimo, preminuo pacijent iz Vranja u bolnici u Nišu, pa se računa da se vodi da je umro i u Nišu i u Vranju", objasnio je Lončar i naglasio da nadležni nemaju "nijedan razlog da se sakrije bilo koji broj".
 
"Postoje svi papiri, dokumentacija. A tek ćemo saznati koliko je ljudi umrlo, a da nisu došli do bolnice", dodao je ministar.
 
Krizni štab nije raspušten, to što ne vidite, jer nema kamera, ne znači da ne radi, rekao je Lončar na pitanje novinara.
  • Daca

    28.09.2021 19:16
    Lekari u opštini Indjija odbijaju da testiraju decu kazu nema potrebe, ili nemaju dovoljno testova.
  • nije to

    28.09.2021 15:38
    nista
    Ocigledno to nije nikakav virus cim nas vise ne zatvaraju, nema policijskog casa, rada od kuce, onlaj skole...
  • MARKO

    27.09.2021 11:49
    JMBG
    Coveka vezujte za JMBG i nece biti problema.Cemu onda sluzi JMBG.Onda nema greske.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija