FOTO: Plakati "Vučiću, vrati kamilu" na više mesta u centru Beograda

Nepoznate osobe izlepile su danas u Ulici kralja Milana u centru Beograda, veći broj plakata na kojima piše "Vučiću, vrati kamilu".
Prema onome što je video novinar agencije Beta, najviše plakata je izlepljeno u blizini predsedništva na Andrićevom vencu, gde boravi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
 
Plakati su izlepljeni i u blizini Skupštine Srbije.
 
Na središnjem delu plakata formata A3, nalazi se kamila žute boje, a crvenim slovima ćiriličnim pismom je napisano "Vučiću, vrati kamilu".
 
Nije navedeno ko je autor i kakve veze imaju kamila i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
 
  • Milan Z

    29.09.2021 20:59
    Resena misterija
    Danas se na YT pojavilo resenje "misterije" kamile - link je ispod:
    https://www.youtube.com/watch?v=gusWmjIdGo0
  • Sloba P

    28.09.2021 20:17
    Znam celu priču...
    @keka
    - Fala ti puno na "informacijama". Proletos sam odgledao 2 video-intervjua Aleksandra Stefanovića pa mi je jasno o čemu se radi - ko je koga i kako osnovao. Koga zanima tema, 2 linka su ispod:
    (1) https://www.youtube.com/watch?v=PrGxCCiHDpM i
    (2) https://www.youtube.com/watch?v=w6n84eHZIsg
    - Medju prvim zadacima neke nove vlasti, uz reviziju i racionalizaciju svih državnih organa, treba da bude i lustracija kombinovana sa trajnom zabranom rada nekim kriminalno-mafijaškim strankama.
  • Piplfoks

    28.09.2021 17:06
    @Ana

    I za tog vašeg predsednika i njegove obožavaoce po meri je samo tretman iz 99-e.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.