Tadić: Ne odustajem od kandidature za predsednika

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić poručio je da njegova kandidatura na predsedničkim izborima zavisi od toga da li bi ga zaista podržali svi koji bi stali iza kandidature.
Ipak, kako je rekao, on u svakom slučaju ne odustaje.   
 
Na pitanje da li bi prihvatio da bude zajednički predsednički kandidat opozicije, Tadić je za N1 rekao da to zavisi od razgovora i od uslova da li bi svi oni koji bi pristali na to zaista i stali iza toga.
 
"Nisam jednom učestvovao u izbornoj trci, a da su mi o glavi radili ljudi koji su mi bili iza leđa. Dovoljno mi je bilo tog iskustva", rekao je Tadić.
 
On je naveo kako među imenima koja se pojavljuju u javnosti ne vidi nikog ko bi mogao da bude zajednički kandidat opozicije na predstojećim izborima.
 
Tadić je naveo i da, u slučaju nepostojanja zajedničkog opozicionog kandidata na predsedničkim izborima, "on preti Vučiću svojom kandidaturom".
 
"Bio sam kandidat bez šanse i 2004. godine. Takođe, 2008. godine niko nije verovao da ću da pobedim. Čak su članovi moje stranke počeli da napuštaju brod, jer su ispitivanja javnog mnjenja govorila da Koštunica pobeđuje. Teško je uvek bilo, ali je uvek moguće. Nema odustajanja", zaključio je Tadić.
  • nebitna

    08.10.2021 09:41
    sociologija na delu
    Ništa se neće promeniti dok se sami ne promenimo.U se i u svoje kljuse ko god da je na vlasti.Svi iz DS su sada u SNS .Ne vidim razloge bilo kojih izbora.Isti su to ljudi.Iskustvo je čudo.
  • Jeremy

    08.10.2021 01:42
    Koga farbas fleki
    Lik prica bajke
    Evo ja cu skupiti vise glasova od njega,nemam fleku na glavi,mladji sam,imam veliku kobasicu i narodu obecam da cu ga j....i manje nego ovi sad i necu sipati u usta
    I to je to,lik je za penziju odavno
  • draganicu romanicu

    07.10.2021 19:38
    a u ..
    nemoj vise, lebati...pokazao si sta znas..razbucali ste ds fest...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija