Otkazana vojna vežba Srbije i BiH na Manjači

Zajednička vojna vežba oružanih snaga Srbije i Bosne i Hercegovine, koja je trebalo da bude održana u oktobru na poligonu Manjači kraj Banjaluke je danas otkazana, saopštilo je Ministarstvo odbrane.
Otkazana vojna vežba Srbije i BiH na Manjači
Foto: 021.rs
To ministarstvo je navelo da je o otkazivanju zajedničke vojne vežbe obavešteno od Ministarstva odbrane Bosne i Hercegovine.
 
"Izražavamo žaljenje zbog otkazivanja, s obzirom na to da smo više od šest meseci zajednički planirali izvođenje vežbe", navelo je Ministarstvo odbrane Srbije.
 
Dodaje se i da je ta vežba trebalo da bude održana na poligonu "Manjača", od 9. do 16. oktobra ove godine.
 
Ministarstvo odbrane Srbije je u saopštenju navelo i da "ostaje partner Bosni i Hercegovini i Republici Srpskoj", sa željom da, kako je istaklo "u budućnosti ostvarimo zajedničke aktivnosti".
 
Ministri odbrane Srbije i BiH, Nebojša Stefanović i Sifet Podžić najavili su 10. septembra u Beogradu da će oružane snage dve zemlje u oktobru održati zajedničku vežbu na planini Manjača. Kako je tada prenelo Ministarstvo odbrane Srbije, oni su ocenili da bilateralna saradnja u oblasti odbrane beleži pozitivan trend i da je značajna za unapredjenje ukupne regionalne saradnje.
  • posmatrač

    05.10.2021 08:37
    Sličnosti i razlike
    Jbg, propust!
    Naručili samo svinjske kolenice i slaninu za pasulj...
    Eto kako jedna mala stvar (od nekoliko) može da upropasti doživljaj.
  • proka

    05.10.2021 07:09
    došao
    šumar ioterao ih u ...
  • Sabahudin

    05.10.2021 06:30
    Omerović
    Kako se priča problem je u manjku pasulja...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija