Od sutra kombinovana nastava u osam lokalnih samouprava, među njima i Temerin

Kombinovani model nastave od ponedeljka, 11. oktobra, primenjivaće se u srednjim školama u osam lokalnih samouprava, saopštilo je Ministarstvo prosvete.
Od sutra kombinovana nastava u osam lokalnih samouprava, među njima i Temerin
Foto: 021.rs
To je 15 opština i gradova manje u odnosu na ovu nedelju.
 
Osam lokalnih samouprava u kojima će od ponedeljka biti neposredna i onlajn nastava su Beograd, Velika Plana, Vlasotince, Vrnjačka Banja, Lajkovac, Lebane, Temerin i Šabac.
 
Prema podacima Instituta "Batut" od 27. septembra do 6. oktobra obolelo je 2.774 dece školskog uzrasta od 6 do 18 godina, što je 0,35 odsto.
 
U osnovnim i srednjim školama ukupno je 71 odeljenje (0,18 odsto) koje je u poslednjih 10 kalendarskih dana zbog najmanje tri slučaja obolela učenika promenilo način organizacije rada sa neposrednog na onlajn nastavu.
 
Ukupno su 992 (2,48 odsto) odeljenja koja su zbog najmanje dva slučaja infekcije učenika u odeljenju prešla sa neposrednog na kombinovani model u poslednjih 10 kalendarskih dana.
 
Takođe, 120 grupa je u istom periodu iz kombinovanog modela nastave prešlo na onlajn.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija