NATO: Sprovođenje zakona na Kosovu

Zvaničnik NATO rekao je danas za Radio Slobodnu Evropu da "kosovska policija sprovodi operaciju sprovođenja zakona na celom Kosovu".
NATO: Sprovođenje zakona na Kosovu
Foto: FoNet
Dodali su da je misija Kfora, pod vođstvom NATO, u stalnoj komunikaciji sa svim relevantnim institucijama na Kosovu i sa predstavnicima međunarodne zajednice.
 
U odgovoru NATO ponavlja se da misija Severnoatlantske alijanse na Kosovu "ostaje u potpunosti usredsređena na svakodnevnu primenu mandata UN, u skladu sa rezolucijom 1244 iz 1999. godine, i nastavlja da obezbeđuje mirno, sigurno okruženje i slobodno kretanje za sve zajednice koje žive na Kosovu.
 
U reakciji tog zvaničnika NATO navodi se i da "Kfor nastavlja da pomaže u primeni najnovijeg sporazuma o eskalaciji tenzija koji su postigli Beograd i Priština u okviru dijaloga koji je omogućila EU".
  • Mastodont

    14.10.2021 12:00
    @Лиманац

    Ajde paljba dole da ga sprovodite, spremili smo kokice i radujemo se višku parkinga.
  • Slavko

    14.10.2021 09:52
    Rosa
    Upali po radnjama,gledali ko nema deklaraciju na Milka čokoladi...
    I to upali sa oklopnim vozilima, dugim cevima i ranili/povredili ljude.
    Mislio sam da će ovaj natovac biti malo pametniji i pošteniji pa da će reći pošteno:ove akcije su bile nepotrebne! Samo prave sebi problem,naši su juče mogli da dođu i da preuzmu Jarinje na par dana pa ide kriza na krizu...
    Kurti je izgubio tlo pod nogama,idu izbori,ne zna ni sam gde udara...
  • Banderaš

    14.10.2021 09:37
    AV
    Ko je odgledao do kraja Kusturičin film Undergraund,video je da u tenk ulazi majmun.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.