Vučić i zvanično počasni građanin Jagodine

Za mene je važno što sam dobio priznanje, ne zato što to godi taštini svakog čoveka, već mi ovo govori o meri uspeha koji smo napravili.
Vučić i zvanično počasni građanin Jagodine
Foto: 021.rs
To je danas izjavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić kojem je predsednik Skupštine opštine Jagodina Dragan Marković uručio povelju počasnog građanina Jagodine.
 
"Ovo mi je još jedan pokazatelj poniznosti koji se mora pokazati prema građanima", rekao je Vučić na svečanoj sednici Skupštine grada Jagodine povodom 17. oktobra, Dana oslobođenja grada.
 
"Dobio sam, kao mladić, stipendiju Republike Srbije i tada prosečnu platu. To je za mene bila ogromna odgovornost, državni novac kao nagradu za nešto - rad na sopstvenom radu i obrazovanju. Posle ovoga nemate pravo na neodgovornost i sebi postavite visoke lestvice i tako ćete moći da menjate sebe, Jagodinu i Srbiju", poručio je Vučić učenicima koji su dobili Oktobarsku nagradu opštine.
 
Marković je izjavio da će Oktobarsku nagradu grada Jagodine dobiti najbolji učenici te opštine, koji su postigli važne rezultate na takmičenjima, uključujući i novčanu nagradu od 50.000 dinara.
 
Marković je, na svečanoj sednici lokalnog parlamenta povodom Dana opštine Jagodina, izneo ekonomske parametre o broju nezaposlenih, prosečnoj plati, iznosu penzija, kursu evra i istakao da je to samo neki od razloga zašto se nagrada počasnog građanina Jagodine dodeljuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.
 
On je konstatovao da neki od ministara Vlade Srbije ne zaslužuju plate, jer Vučić sve uradi umesto njih.
  • Mile rent-a mozak

    17.10.2021 21:01
    Pravi primer da ukaže deci, koju vrstu poniznosti osetiš prema državi koja ti da stipendiju, platu, stan od 100m2 ( za koji ne platiš infostan 10 godina), ministarsko mesto u Vladi. I kako tu istu poniznost uspeš da učiniš teorijski, a zatim i praktično inverznom.
  • Lajosp

    17.10.2021 19:41
    Palma
    Iskupio se za one Mlade /a i starije/ koje su u njegovoj reziji "Zabavljale Goste"
  • Marina

    17.10.2021 19:07
    A orden za gospodina?
    Red bi bio da se oduzis jednim ordenom za onoga za koga tuzilastvo kaze da nema dokaza o podvodjenju zena i maloletnica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija