Žena u Beogradu uhapšena zbog sumnje na nadrilekarstvo

Policija u Beogradu uhapsila je O. L. (37) zbog sumnje da je izvršila krivična dela neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću i nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, navodi se u saopštenju MUP.
Žena u Beogradu uhapšena zbog sumnje na nadrilekarstvo
Foto: 021.rs
Kako se navodi, sumnja se da je ona, početkom avgusta prošle godine, u neregistrovanom objektu u Novom Beogradu, bez odgovarajuće stručne spreme i licence za doktora medicine i stomatologije, pružala estetske medicinske usluge oštećenoj.
 
Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova.
 
Ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.
  • N

    21.10.2021 07:32
    N
    Kao dasam se uspavao i probudio u 90-im! Umesto da idemo unapred mi se vracamo ubrzano unazad....eno vec vidim i dahije!
  • Steva

    20.10.2021 21:59
    stigle lude devedesete
    Ovo su sve obeležja ove vlasti i teških vremena u kojima živimo.Zar nismo devedesetih godina takođe imali na TV ekranima Milju Vujanović i mnogobrojne gatare, vraćare i proročice ? A, eto nam od pre neki dan i starlete u policiji na vrlo visokoj funkciji,a mi jadni samo možemo da se zgražavamo sa ovim zlom koje nas je snašlo.Nisam demokrata i moje opžanje je otvoreno i apolitičko.
  • pitanje

    20.10.2021 19:10
    A Jovana Stojkovic, Nestor i ostali sa platnog spiska SNS-a? Oni su daleko uticajniji i stetniji po drustvo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija