Đorđe Joksimović ponovo sa svojom decom

Đorđe Joksimović, kojem su 2015. godine oduzete tri maloletne ćerke, a on pet puta pešačio iz Kragujevca do Beograda kako bi apelovao na nadležne da mu decu vrate, danas je konačno sa svojim ćerkama.
Đorđe Joksimović ponovo sa svojom decom
Foto: Pixabay
Joksimović je za Tanjug rekao da je danas preuzeo decu iz hraniteljske porodice, nakon pravosnažne presude.
 
On je pre par dana započeo je i štrajk glađu, koji je prekinuo nakon što su juče iz Centra za socijalni rad pozvali njegovog advokata i naveli da će za pet dana sve zakonske procedure u vezi sa presudom biti završene, a deca vraćena.
 
Direktorka Centra za socijalni rad Jelena Mitrović za Tanjug je danas potvrdila da su sve zakonske procedure posle sudske odluke o vraćanju roditeljskog prava Joksimoviću završene.
 
O Joksimovićevom slučaju reditelj Srdan Golubović snimio je film "Otac".
  • G

    21.10.2021 17:36
    G
    Za ovog coveka niko nije cuo da nije snimljen film o njemu i tragicnom zivotu! A ovakvih slucajeva je puna Srbija! Pritisak javnosti,gradjana mora uvek da bude za svaku vlast i svu pomoc koju dobijaju hranitelji dase usmeri ka ovakvim porodicama! Uzivaj sa svojom decom!
  • HQ

    21.10.2021 16:25
    Napokon
    Baš lepa vest! Svaka čast upornom ocu i svima želim da im ovo bude jedino spoticanje u životu!
  • KirkaYU

    21.10.2021 13:53
    ---
    Srećni otac je na "Facebook" postavio fotografiju torbi sa dečjim stvarima u svom dvorištu. Prvi put u životu sam se rasplakala videvši kese i rančeve. Živi bili svi četvoro i da se ubuduće rastaju samo kad tata ide na posao, a devojčice u školu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.