Inspektori koji su razotkrili Jovanjicu strahuju za život, kažu da se sprema njihova likvidacija

Advokatska kancelarija Tomanović saopštila je da je nadležnim službama podneta prijava "da je napravljen dogovor da se likvidiraju policijski službenici Slobodan Milenković i Dušan Mitić".
Inspektori koji su razotkrili Jovanjicu strahuju za život, kažu da se sprema njihova likvidacija
Foto: 021.rs
Kako se navodi, prijavu o svojim saznanjima podneo je upravo načelnik Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije.
 
"Inspektori MUP-a Srbije očekuju da nadležni državni organi, a posebno njihove kolege preduzmu sve potrebne mere ne samo na zaštiti Milenkovića i Mitića, kojima su se kolege u velikom broju ponudile da ih štite, već i na prikupljanju potrebnih informacija", navodi se u saopštenju.
 
N1 podseća da je advokat Zdravko Tomanović izjavio u emisiji "Iza vesti" da je u toku provera ozbiljne informacije da je ugrožen život načelniku Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije Slobodanu Milenkoviću, koji je otkrio slučaj Jovanjica.
 
Tomanović, čija advokatska kancelarija pruža pravnu pomoć Milenkoviću i njegovom kolegi iz odeljenja Dušanu Mitiću, ocenio je da se dvojici policajaca "crta meta na čelu".
 
"Kada vi kao rezultat kampanje dobijete ohrabrenje da u tabloidima na naslovnim stranama proglašavate načelnike odeljenja i borce protiv droge za ‘čistače’ nekih klanova, da su oni njihovi saradnici, vi im time crtate metu na čelu", rekao je on.
  • Azdajevo

    22.10.2021 08:05
    Svi su oni isti, pandur je panudur. Jedni rade za vlast, drugi za opoziciju, al u globalu svi oni rade za mafiju. U Srbiji nema postenog pandura!
  • Rain man

    22.10.2021 06:54
    Evo rasplakacu se nad njihovom sudbinom....
    Kako ste sejali-tako ce te i da zanjete. Bando pandurska i podguzna,kada ste znali da optuzite sada razmisljajte kako hodate ulicama i haustorima.
    Doslo na naplatu,doslo...
  • Syracuse

    22.10.2021 00:50
    Pomozimo ovim poštenim policajcima i smenimo ovu vlast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija