Vozio sa 2,6 promila alkohola, dozvola mu već oduzeta

Saobraćajna policija je u Kruševcu isključila danas iz saobraćaja 47-godišnjeg vozača.
Vozio sa 2,6 promila alkohola, dozvola mu već oduzeta
Foto: 021.rs (arhiva)
On je vozio automobil sa 2,61 promila alkohola u organizmu.
 
Zadržan je u policijskoj stanici i protiv njega će prekršajnom sudu biti podneta prijava za nasilničku vožnju.
 
Vozač je takođe upravljao vozilom bez vozačke dozvole, koja mu je u prethodnom periodu oduzeta, saopštila je policijska uprava u Kruševcu.
  • Banderaš

    25.10.2021 10:36
    Kolonija
    Švajcarsko zakonodavstvo reaguje već u prvom deliktu,tako što se naplate izuzetno visoke kazne od policije+suda+agencije za bezbednost+labaratorije(testovi na alhohol i drogu),ali obavezno se propisuje mera posećivanja psihijatra(da je normalan ne bi napravio takvo delo pa mu država"pomaže") 2 puta sedmično o svom trošku sa proverom posle 12 meseci,ali se obično produži još 12 meseci.Ali u ovakvim ponovljenim slučajevima se uz pomenute kazne momentalno šalje u zatvor (danju ide na posao da bi zaradio pare za kaznu,račune i psihijata,a posle posla ima 1 sat da stigne u zatvor na spavanje). Veoma efikasne metode koje su s.anjile materijalne štete,broj mrtvih je minimalan,kao i broj povređenih kao i invalidskih penzija prouzrokovanim saobraćajnim nesrećama.
  • Neko

    25.10.2021 08:29
    Samo kazem
    Za takve koji voze bez dozvole uvesti zakon da se automatski ide u zatvor na 7 godina (zbog dobrog vladanja izadhe za 5). Ako jos ima alkohola u krvi, dodatnih 3 godine. Mislim da posle prvog, koga bi javno prikazali na televiziji, vise ni jedan se ne bi usudio.
    E sad, tako bi se nesto moglo uraditi u ozbiljnoj zemlji, a ovde nema pravde. Posle se pitamo zasto je stradalo dete i sl.
  • Ela

    25.10.2021 07:45
    Zasto je ovo prekrsaj?
    Ovo je krivicno delo. Ovakvima obavezna rehabilitacija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija