Zapaljen automobil supruge Boška Ničića, koristi ga on

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić saopštio je danas da je automobil njegove supruge, koji on koristi, zapaljen na ulazu u zgradu u kojoj žive.
 
Kako je preneo Glas Zaječara, to se dogodilo prošle noći, oko 1:30h, a Ničić je naveo da to nije prvi put i da "sam čin više govori o izvršiocu i, eventualnim, nalogodavcima nego o bilo čemu drugom".
 
"Jadno, bedno i nadasve neljudski čin vredan prezira i gađenja. Jedini strah mi je bio da eventualna eksplozija auta ne ugrozi stanare zgrade u kojoj živimo ali, na sreću, najviše zahvaljujući ljudima iz PU Zaječar i vatrogascima, to je izbegnuto", naveo je.
 
Ničić je rekao da ekipe forenzičara obavljaju uviđaj.
 
"Oni koji nemaju hrabrosti, a ovo nije prvi put, da sednu i razmisle ko im je kriv za 'neostvarene snove', višegodišnje političke krahove i 'loš život', pronađu nekog, sličnog sebi, da za 'šačicu srebrnjaka' odradi ovakve stvari. U redu, život teče dalje i spaljeni sunđeri i limovi nisu stvar koja će me, posle teidesetak godina borbe za lepšu i bogatiju Srbiju i naš Zaječar, zaustaviti i uplašiti", izjavio je Ničić.
  • Ljubicica

    30.10.2021 11:02
    Zapaliće sutra i vaše
    Suśtina problema nije u automobilu, već u pitanju zašto oni koji su plaćeni za bezbednost građana ne rade scoj posao. Zapravo, rade ga selektivno. O pravosuđu ne treba trošiti reći pa me neće začuditi da nekog izvršioca kazne sa ukorom!
    A ovi što kažu da se to njih ne tiče silno greše: i oni su na redu samo krimosi ne mogu da stignu sve!
  • Nimbus

    29.10.2021 14:01
    @El Chapo
    Vidjam stalno ove tvoje poruke i mogu ti reci da mi je dosta.
    Aj' prestani da blatis Meksiko. Sta su ti ljudi skrivili?
  • El Chapo

    29.10.2021 13:32
    Meksiko, Kolumbija, ... Srbija, ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.