Zašto mladići skidaju albanske zastave po Beogradu?

Beogradom su se juče vijorile zastave nekoliko država, između ostalog i Albanije, što je bio povod nepoznatim mladićima, mahom maloletnim, da ih skidaju.
Zašto mladići skidaju albanske zastave po Beogradu?
Foto: Pixabay
Zasad nije poznato zbog čega su se mladići odlučili na taj potez, s obzirom na to da se radi o sastanku "Otvoreni Balkan", koji se održava u Beogradu 3. i 4. novembra, piše Nova.rs.
 
Na banderama su postavljene zastave Srbije, Severne Makedonije i Albanije, upravo zbog pomenutog sastanka, a koji čine delegacije te tri zemlje.
 
Ipak, ubrzo nakon postavljanja zastava, na društvenim mrežama osvanuli su video-zapisi i fotografije na kojima se vidi kako se nepoznate osobe penju na bandere i skidaju zastavu Albanije.
 
 
Na pojedinim snimcima vidi se čak i da su akteri maloletna lica. Takođe, na određenim snimacima može se čuti i da nepoznate osobe govore mladićima i tinejdžerima da skidaju zastave.
 
Sastanak "Otvoreni Balkan", biće održan sutra i prekosutra. Inače, osim zastava ove tri zemlje, na banderama je okačena i crnogorska, povodom posete premijera Zdravka Krivokapića.
  • PRAVOSLAVLJE NAJJACE

    06.11.2021 13:47
    NEMA KRSTE BEZ TRI PRSTA
    Nije tim zastavama mesto u Beogradu!
  • g pen

    03.11.2021 12:55
    Tradicionalno srBsko odrzavanje dobrosusedskih odnosa.
  • Marco Polo

    03.11.2021 12:11
    Batina ima dva kraja
    Vi koji branite ove patrijote po sluzbenoj duznosti ,nemojte zaboraviti da ovakvi vise nista drugima ne mogu,ni albancima ,ni zapadu ,ni americi!
    Ovi su tu za vas,da cuvaju patrijotsku vlast ,crnim dzipovima i bejsbol palicama !Tu su za vas i zbod vas jer ne smeju dalje od Raske!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija