Crna Gora ukinula zabranu ulaska za Danila Vučića, Vladu Georgieva, Zvezdana Terzića...

Crnogorska policija ukinula je zabranu ulaska u zemlju za 18 osoba, kojima je tu meru izrekla bivša vlast.
Crna Gora ukinula zabranu ulaska za Danila Vučića, Vladu Georgieva, Zvezdana Terzića...
Foto: Pixabay
Kako saznaje Televizija Crne Gore, među njima je i sin predsednika Srbije Danilo Vučić.
 
Zabrana je, između ostalih, ukinuta i predsedniku skupštinskog Odbora za pravosuđe i državnu upravu i članu Odbora za kontrolu službi bezbednosti Vladimiru Đukanoviću, predsedniku Fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdanu Terziću, Milici Đurđević iz Zavetnika, pevaču Vladu Georgijevu i fudbalskoj legendi Dušanu Saviću.
 
Stupanjem na dužnost ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića, odnosno novog rukovodstva Uprave policije, izdate su odgovarajuće smernice i nalozi u cilju preispitivanja pojedinih zabrana ulazaka u Crnu Goru.
 
Proverom je utvrđeno da za pojedine strance kojima je bio zabranjen ulazak ne postoje zakonski razlozi za to, zbog čega su mere zabrane ulaska uklonjene iz elektronskih aplikacija za kontrolu i prelaženje državne granice.
  • ?

    06.11.2021 18:33
    Znaci na medjudrzavnim sastsncima umesto da se sklapaju sporazimi, unapredjuju odnosi... oni se bave jednim osrednjim pevacem i jednim delinkventom
  • .

    06.11.2021 13:12
    Jednog dana u Vojvodinu nece smeti sa udje...
  • Sale NS

    06.11.2021 11:40
    Ali ipak nedostaje...
    .. deo teksta koji kaže: "Imenovani mogu ulziti u CG ali ne u farmerkama!"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija