U Novom Pazaru sutra Dan žalosti zbog smrti Zukorlića

Povodom smrti narodnog poslanika i predsednika Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića Grad Novi Pazar proglasio je nedelju, 7. novembar Danom žalosti.
Zukorlić je preminuo ranije danas u 51. godini od posledica srčanog udara nakon održanog predavanja na Fakultetu za Islamske studije u Novom Pazaru.
 
Biće sahranjen u nedelju u rodnom selu Orlje, kod Tutina, a dženaze će se klanjati nakon podne namaza u 12.30 sati na Trgu Gazi Isa-bega u Novom Pazaru.
  • Nebojša Berak

    07.11.2021 01:10
    Pokoj mu dusi
    Gdin Zukorilic je bio olicenje morala i casti, porodicnih vrednosti. Iskreno saucesce porodici ali i svim muslimanima u Srbiji.
    Srbija je izgubila coveka koji je znao da razgovara, da apusti tenzije, a ljude je delio na postene i nepostene, a osudjivao licemere i sve zasnovano na lazima, jer zasnovano na lazima osudjeno je na propast. Zalagao se za pravdu u Srbiji, za obrazovanje kao temelj razvoja i opstanka Srbije, za porodicne vrednosti.
    Divan covek, vispren, vrhunski intelektualac a jos bolji govornik.
    Preselio se u raj-ahiret.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.