Brnabić o "famoznom" pismu kongresmena: Ne očekujem baš ništa

Premijerka Srbije Ana Brnabić je, povodom pisma grupe američkih kongresmena, izjavila da ne očekuje apsolutno nikakvu promenu u politici SAD prema Srbiji kao posledicu pisma.
Brnabić o "famoznom" pismu kongresmena: Ne očekujem baš ništa
Foto: 021.rs
"Što se tiče famoznog pisma kongresmena, možda sam naivna, ali ne očekujem baš ništa kao rezultat toga", rekla je Ana Brnabić u Naučno tehnološkom parku Beograd, odgovarajući na pitanje N1 o pismu u kojem se od predsednika SAD traži da razmotri uvođenje sankcija onima koji destabilizuju Zapadni Balkan i optužuje Aleksandar Vučić da je produbio korupciju i da vrši pritisak na medije.
 
"Zato što je više nego očigledno da je to pismo rezultat nekih lobističkih agencija. To je svuda dozvoljeno, a posebno u SAD", rekla je Brnabić i dodala da sumnja da kongresmeni u SAD toliko prate situaciju da znaju šta rade Telekom Srbija ili TV Pink.
 
Ocenila je i da broj kongresmena koji je potpisao to pismo nije impresivan.
 
"Nikada nisam čula da je neko rekao da su izbori koji su bili u Srbiji neregularni i nelegitimni", rekla je Brnabić i navela da je situacija "upravo suprotna" i da su svi pitali zašto imamo vanredne parlamentarne izbore kada su izbori bili regularni i legitimni.
  • 9

    09.11.2021 08:50
    Naučno tehnološki park Srbija
    Lepotica:"da broj kongresmena koji je potpisao to pismo nije impresivan."
    Zver: A koliki je to broj potpisao i kakva je sadržina ?
    Lepotica: Pa ovoj,onoj,ovoj ,onoj....
    Zavesa
  • Moj stav

    08.11.2021 20:37
    /
    Dali da komentarišem komentar nebitne persone?
  • ova

    08.11.2021 19:52
    Ova osoba je izuzetno ... izuzetna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.