Vulin: Više mi je stalo do Mladića nego do Nataše Kandić

Ministar Aleksandar Vulin izjavio je da je policija u utorak čuvala javni red i mir i da je privedeno više onih koji su bili pristalice murala Ratka Mladića nego onih koji su bili protiv.
Vulin: Više mi je stalo do Mladića nego do Nataše Kandić
Foto: FoNet (Zoran Mrđa)
On je ocenio da bi aktivisti, koji su u utorak protestovali protiv tog murala, trebalo da budu zahvalni Vučiću, navodeći da "da nije bilo policije, ostali bi na milost i nemilost navijača".
 
"Sačuvali smo im glave, Vučić im je glave sačuvao", rekao je Vulin.

On je ocenio da su "aktivisti hteli da naprave nerede, jer taj mural stoji već godinu i po dana i mogli su da ga prekreče bilo kada, ali da su hteli kamere i medijsku pažnju".

On je kazao da mu je "više stalo do Mladića nego do Nataše Kandić", ali da je on tu da "štiti sve građane".
 
Grupa mladića brani mural
 
Nekoliko desetina mladića koji "brane" mural Ratka Mladića i večeras se okupilo u Njegoševoj ulici u Beogradu.
 
Oni povremenim skandiranjem i transparentima veličaju lik i delo osuđenog ratnog zločinca.
 
Za nova.rs su rekli da su oni "iz kraja", da podržavaju lik i delo Ratka Mladića i da niko od njih nije došao sa strane, već su navodno svi komšije.
  • NitkoV

    11.11.2021 22:43
    Mozda je mislio
    do mladica (momaka)?
  • Ralle

    11.11.2021 14:33
    Zbog ovakve svakodnevnice deca odlaze.....ostaje samo ko mora...ko bi normalan tracio svoje vreme gledajuci divne mladice u crnom sto nemaju druga posla vec da crtaju i cuvaju tudje murale po nasim gradovima...
  • Rasa sa salasa

    11.11.2021 11:41
    Jadan smo mi narod. Nema nam spasa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.