U nesreći u blizini Besnog Foka stradala devojka i dečak

Dve osobe su poginule u nesreći koja se dogodila na putu za Vrbovski, u blizini naselja Besni Fok kada je vozilo sletelo u kanal.
U nesreći u blizini Besnog Foka stradala devojka i dečak
Foto: 021.rs
Nesreća se dogodila oko 5.20h, rečeno je RTS-u u MUP-u, a vatrogasci su izvukli automobil.
Mediji su preneli da su stradali devojka stara 22 i dečak od 14 godina.
 
Na mestu nesreće je u toku uviđaj, a tokom dalje istrage biće utvrđene okolnosti.
  • Banderaš

    13.11.2021 11:20
    Užas
    Svakoga dana pogine po 2-3 osobe u srbiji u saobraćajnim nesrećama,ne zato što mi lošije vozimo od Švajcaraca ili Austrijanaca,već zbog bahaćenja vozača i korumpirane policije i tužilaštva srbije koja ne radi,neće da radi ili nedovoljno dobro radi svoj posao i potpuno su nezainteresovani da uvedu red u saobraćajne nezgode koje odnose stotine života godišnje i hiljade osakaćenih,kao i visoku materijalnu štetu u novcu,invalidskom osiguranju,zdravstvu,infrastrukturi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija